Puheenjohtajan jouluterveiset

 

Libron hallitus 2016. Ylärivissä; Eira. Keskellä vasemmalta; Kajsa, Katariina, Outi, Riitta, Johanna ja Laura. Eturivissä Anne ja Helena

Vuoden päättyessä on aika katsastaa kuluneeseen vuoteen. Libron 110-vuotisjuhlien jälkimainingeissa voin  tehdä sen hymy huulilla. Libro ry suuntaa kohti uutta vuotta iloisena kuluneen vuoden runsaista tapahtumista ja riemukkaista kohtaamisista. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme vuoden 2016 yhteisistä hetkistä. Erityinen kiitos Libron hallitukselle työstä, joka tuo iloa libristien arkeen ja välillä juhlaankin.

Oheisessa kuvassa suuri osa hallituksesta poseeraa Libron 110-vuotisjuhlassa syyskuussa. Kuten kuvakin kertoo, ei yhdessä hallituksessa voi olla liikaa Arthur Dentejä. Tähänkin hallitukseen mahtui pyyhkeineen kaksi. Muistetaanhan myös tulevana vuonnakin elämän tarkoitus: 42.

Toivon, että joulun lahjojen joukosta löytyy runsain mitoin mieleistä luettavaa. Ehkäpä tapaamme jo heti tammikuussa Libron lukupiirissä, jonka kirjaa voit jo äänestää täällä .Toivon myös sydämen sivistystä, kirjaviisautta ja elämäniloa vuodellesi 2017.

Lämpimin jouluterveisin koko Libro ry:n hallituksen puolesta,

puheenjohtaja Eira Sillanpää

P.s. Tule mukaan suunnittelemaan kevään tapahtumia Dublineriin 19.1. klo 18!