Keväinen tervehdys

Keväinen tervehdys sinulle Libron jäsen!

Juhlistimme syksyllä 110 vuotta täyttänyttä Libroa ja näin uuden vuoden alussa on ilo huomata , että toiminta jatkuu monipuolisena. Keväälle on jälleen suunnitteilla kiehtovia kirjailtoja ja retkiä. Myös lukupiiri jatkaa uusien teosten parissa. Lisätietoja tapahtumista saat sähköpostitse tai seuraamalla kotisivujamme libro.fi​.

Libro ry:n tavoitteena on tarjota uusia elämyksiä jäsenilleen ja samalla vahvistaa kirjakaupan työntekijöiden ammattitaitoa. Millaisiin tapahtumiin sinä haluaisit osallistua? Mitä retkiä tai ohtaamisia emme ole vielä järjestäneet? Miten voisimme parhaiten vahvistaa libristien ammattitaitoa vuonna 2017? Otamme ilolla vastaan ideoita Libron kehittämiseksi sähköpostilla tai vaikkapa viestillä Facebookissa.

Kiitos Kirjasta​- ja Vuoden libristi-​äänestykset ovat nyt käynnissä! Lomakkeet ja ohjeet löydät tästä linkistä. Äänestysaikaa on maaliskuun loppuun saakka.

Tiesitkö, että pitkään alalla palvelleet libristit voivat hakea vanhuusavustusta Kirjakauppasäätiöltä? Kirjakauppasäätiön tarkoituksena on avustaa ja tukea kirjakaupan alalla pitemmän aikaa työskennelleitä henkilöitä, jotka vanhuuden, työkyvyttömyyden tai muun syyn takia ovat avustuksen tarpeessa. Tästä linkistä löydät lisätietoa ja hakemuslinkin.

Helsingissä 14.3.2017

Eira Sillanpää
Puheenjohtaja

Vuosikokouskutsu

TERVETULOA LIBRO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Ravintola Stone’s, Keskuskatu 4, 00100 Helsinki

29.3.2017 KLO 18

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Tilaamme paikan päällä yhdessä purtavaa ravintolan keittiöstä.