Kiitos kirjasta ja vuosikokous 2018

 

KIITOS KIRJASTA 2018

 


Kiitos kirjasta -kirjallisuuspalkinnon äänestys on päättynyt. Voittaja julkistetaan Kirjan ja ruusun päivänä 23.4.  Akateemisessa kirjakaupassa.

Maamme kirjaväki, johon tässä lukeutuvat Kirjakauppaliitto ry, Libro ry ja Suomen kirjastoseura ry, jakaa Kiitos kirjasta -nimisen tunnustuspalkinnon.

Palkinnolla kirja-alan ammattilaiset osoittavat kiitollisuuttaan kotimaiselle kirjailijalle, jonka edellisenä vuonna Suomessa ilmestynyt kaunokirjallinen tai kaunokirjallisia keinoja käyttävä teos on ollut erityisesti virikkeitä antava. Samaa kirjailijaa ei ilman erityisiä perusteita palkita kahdesti.

Palkinnon tarkoituksena on osoittaa maamme kirjailijakunnalle, minkälaisia teoksia arvostavat lukijat, jotka työnsä puitteissa esittelevät kirjallisuutta. Äänestämään oikeutettuja ovat kaikki kirjakaupoissa ja kirjastoissa työskentelevät henkilöt. Äänestäjien kesken arvotaan kymmenen kappaletta voittanutta teosta.

Viisi viimeksi palkittuja ovat Minna Rytisalo, Kaj Korkea-aho, Tommi Kinnunen, Pauliina Rauhala, Aki Ollikainen ja Katja Kettu.

Muista myös ehdottaa vuoden libristiä 2018!

 

KUTSU LIBRO RYn VUOSIKOKOUKSEEN

Pidämme Libron sääntömääräisen vuosikokouksen 10.3.2018 klo. 15.00 alkaen Arkadia International Bookshopissa osoitteessa Nervanderinkatu 11, Helsinki.

Toivomme että ilmoittaisit osallistumisestasi että voimme varata riittävästi tarjoiluja.
Ilmoittautua voit Annelle ositteeseen anne.ahlkvist[at]gmail.com Tervetuloa!

 

KIRJAKAUPPASÄÄTIÖN AVUSTUSHAKUAIKA ON NYT